Bilstereo till bilen

När man sitter i bilen, oavsett om det handlar om kortare eller längre resor, är det alltid roligt att ha något att lyssna på för att tiden på så sätt ska gå fortare. En bilstereo är av den anledningen något som kan vara värt att installera i sin bil om man redan inte har en vill säga. Och har man redan en bilstereo kanske det är tid för en uppgradering.

Till skillnad mot förr i tiden när bilstereos i princip bara hade radio och en kassettbandspelare är dagens bilstereos ganska avancerade och försedda med till exempel sådant som CD-spelare, AUX-ingång samt USB-port, vilket gör att man på ett enkelt sätt kan koppla in externa apparater som till exempel MP3-spelare och smartphone.
Bilstereos av allra senaste snitt kan även vara utrustade med skärm samt DVD-spelare, vilket gör det möjligt att även se på film när man sitter i bilen, som passagerare då såklart.

Vill man ha lite extra bra ljud i bilen kan det också vara all idé att eventuellt installera ett par extra högtalare, framför allt för att få lite extra tryck. Ett bra tips är att satsa på bra bashögtalare eftersom de lägre frekvenserna tenderar att försvinna i en bil.